MixWell AB förvärvas av 13:e Protein Importkoncernen, 2022-05-06

13:e Protein Import-koncernen välkomnar den 6 maj 2022 MixWell AB in i den snabbt växande 13:e Protein Import-familjen. MixWell är sedan slutet av 1990-talet en ledande producent av glutenfria produkter. MixWell är ett familjeföretag som startades 1999 av Carl-Gustav Hallqvist och Viveca Sylvén Kadesjö. www.Mixwell.com MixWell producerar både till konsumentmarknaden och till den nordeuropeiska bagerimarknaden. Sortimentet består av välsmakande mjölmixer, glutenfria råvaror, baktillbehör, mixer mm.

Verksamheten med produktutveckling och produktion kommer att fortsätta bedrivas i Västerås. MixWell leds sedan 2014 framgångsrikt av VD Thomas Berggren och vi ser fram att tillsammans med Thomas fortsätta expansionen av MixWell, både i Sverige och internationellt, säger 13:e Protein Imports VD Andrea Falciani.

Det är spännande att MixWell valt att bli en del av 13:e Protein Import som med MixWell slutför sitt andra förvärv senaste 12 månaders perioden. Särskilt intressant är att MixWells fina sortiment kompletterar koncernens befintliga produkterbjudande och vi ser fram mot att expandera MixWells verksamhet tillsammans med Thomas Berggren, säger 13:e Protein Imports styrelseordförande Christopher Fägerskiöld

Säkra betalningar
Snabba leveranser
Fri frakt över 499:-
Payment optionsPayPalKlarna
Design & Development by Sebastian Moreno